Talentanalyse en Coaching Afdrukken

Veel mensen willen meer inzicht in hun persoonlijkheid en kwaliteiten, zowel in de werksituatie als privé. Organisaties willen graag weten welk talent zij in huis hebben of dienen te halen.

Een goede methode hiervoor is de talentanalyse. Deze geeft inzicht in de persoonlijkheid en talenten die tot uiting komen in het gedrag. De online talentanalyse is wetenschappelijk onderbouwd en bestaat uit een aantal stellingen waaruit gekozen kan worden. De deelnemer ontvangt via e-mail een inlogcode en kan de analyse invullen wanneer het hem/haar uitkomt. Angst of voorbereiding zijn niet nodig: de talentanalyse geeft inzicht in talenten en niet in intelligentie.

Terugkoppeling van de talentanalyse vindt  plaats in een persoonlijk gesprek, waarna de deelnemer de uitgebreide rapportage ontvangt. Optimaal resultaat wordt bereikt met aanvullende coaching die naast inzicht, ook richting geeft voor verdere keuzes in leven en loopbaan. Zaken als drijfveren, persoonlijke doelen, compententies, energie en balans werk-privé komen hierin uitgebreid aan bod. 

 

 
© TiM 2007 - 2014 | disclaimer